Op deze site vindt u informatie over wie ik ben en leest u over mijn jarenlange ervaring als Hypno/Regressie,- en Reïncarnatietherapeute.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het bieden van helderziende consulten, losse individuele sessies en het geven van energetische bewustzijns workshops, 

coachingsessies en trainingen, 

Mijn aanbod richt zich op de doelgroep van zowel volwassenen als kinderen.

Tijdens de sessies word je je bewust van wie je bent, wat je wilt in het leven en waar je naartoe wilt/kunt gaan. Ook word je je meer bewust van je omgeving.

Op lichamelijk/cel niveau worden oude traumatische belevenissen opgeruimd zodat je beter in je vel komt te zitten en je positiever in het leven gaat staan.

Mijn manier van werken brengt je op ziels-, geestelijk-, lichamelijk -en celniveau op andere trillingsniveau's en hierdoor vele stappen verder.

Wil je de uitdaging met jezelf aan om een diepgaande transformatie op DNA niveau door te maken en op celniveau te veranderen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ik nodig jou uit om een persoonlijke ontwikkeling door te maken en een hoge mate van zelfbewustzijn te bereiken. Meld je aan voor een van mijn sessies of workshops.  Het zal je zeker bevallen. 

Ik werk vol kracht, passie en met humor!

Warme groet,

Querine

 

Call now 
​TODAY ON:
+31(0)653288204
Say hello
​BY EMAIL
info@querine.nl

© 2015 querine.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now